Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

Sabtu 10 januari, pukul 12.30 pagi...
Di amber shirinbano (one of da most popular mamak stall in da unviverse)...............

Keri : wey Shah Alam jom ( sambil minum air  limau suam kaw)
Shah : uish Jangan cabar..haha..uhuk2 (sambil tercekik menikmati kelazatan nasi lemak
           telur mata)
Haku : seyes..aku on jer..tong2 ah minyak
Keri : 3 henget cukup??
Haku : 3 henget sorang bek kita gi PutraJaya jer..
Shah : Ok gak 2
Keri : Jom kita gi Putrajaya
Haku : set....cam haram planning..huhu
so......
haku, Keri,Shah : Tunggu aku,..Aku cabar kaw PUTRAJAYA!!!..hahaha
Pagi tu gak bersamaan pukul 12.45 ktrg byr mkn minum terus gi PutraJaya..ape ker mimpi ktrg ari tue ntah..cam nak tergelak pun ader time tue..tapi seyes, ktrg bukan main2, ktrg sampai Putrajaya tepat jam 1.10..huhuhu..1st thing yang ktrg wat ktrg gi lepak kat jambatan ape ntah namanya..huhu..memang ramai gak ah bdk2 melepak kat situ..memang indah pemandangan Putrajaya di waktu malam yang hening..cewahh..haha..dorang ni tak reti2 ker nak  tido eh?? (papdahal yg cakap ni same dengan jerr..haha)..tengah hapy2 duk kat jambatan tgk pmndagn putrajaya yang penuh dengan lampu2, tetiba polis pulak dtg wat kacau..rupanya tak boleh nak lepak situ malam2 buta..so ktrg pun terpaksalah blah..mcam2 tempat ktrg pegi lagi, Dataran putrajaya, Palace of justice, istana melawati, pyramid of da gaza ( ader ker??..haha) dan mcam2 lagi lah..huhu..memang hapy gak ah time tue..nasib baik lah ader kamera dlm kete, bleh pakai, dapatlah amek beberapa shot yg agak menarik..haha..
                               masjid Putrajaya..macam terapung bila waktu malam
 
one of  da bridges yg sempat ktrg pegi
so itu je lah picture yg sempat di shot..bateri kong..haha..ape2 pun mlm tue syok gak ah jalan-jalan buang masa..hehe..memang lengang jalan sepanjang Putrajaya, ader gak sempat merempit seminit dua..hehe..tepat jam pukul 2.30 ktrg start tuk balik cheras umah sewa masing2..mengantuk giler time tue..mana taknyer, dah nak pukul 3, mana tak merah mata masing-masing..huhu..tepat jer pukul 3 sampai la ktrg..sampai jer terus...terus tido ah apa agi...haha..memang satu pengalaman yang menarik, and ...we love to do it again..hehe..

0 comments

Post a Comment

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts