Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

Memang tabik springgg habis la kat Yuna ni, lagu ni dia tulis and nyanyi sendri... aku rasa dah ramai orang kenal dia sebab bila tengok dalam myspace dia mmg bnyk comment dari peminat lagu2 indie...tapi aku kenal dia dari member bukn dari "Ruangku"..huu..yg bgusnya si Yuna ni, pakai tudung, kelihatan seorang penyanyi yang agak2 sopan dan santun,...berapa kerat sgt lah artis kat malaysia ni yg menutup aurat rambutnyer kan..kebanyakannyer berpakaian cam bajet artis holywod, bolywood,robinhood dan segala macam hood..kira bgus jgk la Yuna ni..she's really something..Kepada sesiapa yang tersesat masuk ke sini menggunakan kata kunci sepertimana yang tertera pada tajuk entri ini, usah khuatir kerana sememangnya anda sedang berada pada salah satu blog peminat beliau. dis is cover for dis song called "Rocket" original by Yuna..instrumental version..



 
da chord is basically dmaj7 , f#m , Gmaj , Em , Amaj..and played da chord along with da right strumming

8 comments

  1. suzie  

    amazing..dat nice!!
    i like it..!=)

  2. nuT  

    aku nak chords DAN SEBENARNYA. pleeaase!

  3. sir zul  

    thnx suzie..huhu
    wahhh nut...ko nk kord dan sbnrnyer eh??
    nnti aku post khas tuk ko..huhu

  4. Han@  

    best laaaa...
    jelesnyerrrrr....
    nk men gitar gakkkk...
    plzzzzzz....hehe

  5. sherlyn  

    she's 1 of da kind..mmg respek kat yuna..
    im one of his fan too...
    and nice cover u done..=)

  6. tirah  

    thanks so much for the great cover~!

  7. SIR ZUL  

    ur most welocme..enjoy da song!

  8. Anonymous  

    ye la..betul tu. tak ramai artis mnutup aurat.aurat rambut..aurat suara?
    just nk kongsi sikit apa yg dibaca;

    dr ibn abbaas, bahawa Rasulullah SAW menceritakan dlm perjalanan (israk dan mikraj),
    aku melihat kumpulan wanita dirantaikan dgn rantai2 drp api & mulut mereka dibukakan lalu menyalalah api keluar drp perut mereka. Aku bertanya:'siapakah mereka ini wahai Jibrail?' Dia menjawab:'Mereka ini ialah wanita2 penyanyi yg giat & gigih (menyanyi) tanpa bertaubat'
    wallahua'lam.

Post a Comment

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts