Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

today my sis called me.

“oit, bila nk blik sabak?”
“lek ah , blik lepas tgk final UEFA ngan member2 lo.”
“Can you make it hurry? Then you can help clean the house.. Certain wall needs to be paint also.”
“Okeh….okeh…hang ingt nk beraya ker smpi nk cat2 umah..raya lmbt agi la..nk kawen jer, x yah sampai cat2 umah..ape daa...
“haha...yela2..make it hurry taw..blik hari ni..!!

terpaksa jgklah blik hari ni....ape nk buat..kang melawan, ckp adik derhaka , x guna lah itu lah..haha....actually ada mjlis kawen ahad ni..kakak ku kawen..so semua kwn bloggerku anda dijemput dtg ye..hehe.
& sori kwn2 x dpt join korunk tgk bola UEfa final terutama tok batin..kuang3
sebelum balik wash my car first, biar silau sepanjang highway nnti..wakaka
sempat ak candid skit2..kih3

wash car mat-mat india ni lah fav aku,mmg slalu cuci kt sana....very friendly...ni lah baru perpaduan nmanya..wakaka.masa catch dis pic..sowang mamat india 2 ntah ape mengong ntah,nma dia sethu..tetiba dia jerit  "TiMA KASIHhhH!!"..sebijik lol cam david arumugam alleycats tue ckp..wahaha..ak jerit ah blik 'SAMA2 yO!!"..haha..lawok2..
This my things tuk bwk di bawak balik..sikit jer x bnyk..haha
selmat bercuti kepada semua kwn2 pismp sem 5..be ready 4 da next "praktikum"..
cuti 3mngu ni x berblogging lah aku..tenet kat kg xder..huhu
Image Hosted by ImageShack.us

Finally.. Arghh~~ Finally finish my exam ad~
This has been the most hectic and the longest exams 
ever in the history of Institut Perguruan Ilmu Khas..kah3
Image Hosted by ImageShack.us
The prolonged duration for the exams was due to the gap..
Now, So free,feel so relax..
No stress at all~ thx to toyol..wakaka


 Now dis is da right time for me to???
To RELAX, RELAX &RELAX and Relax...
Wakaka~ =p

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Liverpool tickets are 3-1,win againts tottenham at anfield. Fernando Torres and Benayoun score the goals. 
spurs will miss out on europa cup. padan muka..
And with that, another season was over. This season full of dramatic highs.
Most of all, though, 2008-09 has been a season in which Liverpool have re-established 
themselves as genuine title contenders. Amen to that, and roll on 2009-10. 
The Reds may not have ended the season as champions of England this time
but..
The Reds amassed their highest points total ever in the Premier League (86) beating the 82 set in 2005-06. It is da highest in the league since 1987-88. 
and GOODBYE SAMI AS REDS SECURE SECOND. Sami hyppia,da legend of liverpool waved goodbye to Liverpool after 10 years as the Reds finished the season with a 3-1 win over Spurs on Sunday. Here's the best of snaps from an emotional day.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

Hari ni busan nak mati..nk study malas..so hang out je lah..out pun skdar nk isi minyak kereta yg kering kontang..plg dekat petronas,but I think Shell much more better though, lebih kilometer..haha..use SHELL all the way, unless there is none SHELL filling station baru lah pegi ptrol station lain...da things is, isi minyak kat shell dapat kete Ferrari sebijik....dat da main purpose sbrnyer..huhu..plg kurang kena isi rm40 henget baru bleh beli itu kereta lah...Ferrari punya psl sanggup..kali ni grab another model..nak buat koleksi besar-besaran..huhu..dis time mmg aku nk beli 1 model ni, so decided amek model Ferrari 360 GTC tanpa ragu2..tak dapat ferrari betul, ferrari ni pun boleh lah..huhu
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


Exam mode sudah bemula..all pismp students,be prepare , we'll going straight to the h**l..for those who study hard like crazy, gud news.. heaven is waiting for u da choosen one..bersama2 orang2 yg beriman..Gud Luck guys!!

Image Hosted by ImageShack.us

20.5 - EDUCATION
21.5 - SPEECH for DEAF KIDS

25.5 - AUDIOLOGY
26.5 - P.E & B.M
Image Hosted by ImageShack.us

Selamat Hari Guru kepada semua students Institut perguruan ilmu Khas terutamanya bakal-bakal guru PISMP ambilan Januari 07' dan juga che gu che gu di seluruh dunia..Happy Teacher's Day!!..Semoga gaji che gu akan dinaikkan..begitu juga dengan segala elaun tambahan..hope dengan itu kita akan menjadi che gu yang lebih berkualiti..kah3
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Lots of interest on this song following the cover version sang by Aizat in Yasmin Ahmads new movie Talentime. it's was a beautiful work of art indeed by Pete Teo.. To get back in tune with the recorded version, just de-tune your guitar one step down..enjoyed

I GO
G - D/F# - C/add9 - G
So long, fare thee well
Em - G - Am - D
The dancer and the dancing days have taken leave and fell
G - D/F# - C/add9 - G
So turn down this bed of stone
Em - Am - C - D - G - Am - Am/B
Quench me with the deadly nightshade from the rose that you belong

C - G - Am - Am
The long December rain is falling now
C - G - Em - Em
Running down on streets to nowhere
C - G - Am - Am
Music is my life – you’re my sweetest nightingale
Bm7flat5 - E7 - Am - Am/B - C
But I can’t hear it here no more
G - D/F# - C/add9 - C/add9
And I go
G - D/F# - C/add9 - C/add9
I go
Hush now, don’t shake or break
Words have fallen silent like soldiers to the grave
No matter what they do or say
Lay me on the sleepy meadow by the tracks upon your face
Image Hosted by ImageShack.us

Sekarang ni macam-macam benda pelik yang kita tak pernah pikir boleh buat , tetapi boleh dibuat oleh sebahagian pengodek pakar yang xtreme nak mati..korang bayangkan kalau korang ada kereta Peugeot 405 boleh jadi ferrari spider 360 , dan kalau ada toyota MR2 boleh jadi Lamborghini Murcielago..kalau kancil tue nk ubah jadi ferrari ker ferrero rocher pun xder maslah lah..memang tidak dapat nak dibezakan real or replika..korang tengok proses pembikinan kereta toyota menjadi supercar lamborghini mak tiri...JENG3x
 DAN HASILNYA......?????

MENJADI SEPERTI INI........
memang sebijik la beb...it is da world most authentic Merci replica la ak ckp..mesti after dis, owner2 supercar yang original semuanya tergugat dengan kehadiran banyaak supercar "REPLICA" di jalan raya..nmpak selekeh jer driver yang pandu supercar, kompom bawak kereta klon la tue..haha
Image Hosted by ImageShack.us

If you thought the guy that stored five Lamborghini's in his house garage was an impressive story then wait until you see this video that was shot in an underground parking lot somewhere in Hong Kong. Mmg kaya org2 honng kong n..who is this guy who ownes all these cars? damn i wanna be him...huhu ...ni antara kete yang terdapat kat garaj tersebut..

Lamborghini Gallardo, Lamborghini Diablo, Ferrari Testarossa, Ferrari F430 in both both Coupe and Spider variants, Ferrari Enzo, Ferrari F50, Nissan GT-R, Porsche Carrera GT, Porsche 911 Carrera RS, Ferrari Dino and Maserati GranTurismo Coupe. 
It's like watching a dream on film lah! Check out the video right after the jump.




Image Hosted by ImageShack.us

Selalu kalau kta tgk kebanyakan golongan2 muda yg pki waja ni mesti tabiatnye menconvertkan waja menjadi evo...kat cheras ni jer dah berpuluh2 ak tgk..ada yg menjadi dan kadang2 tue ada yg kena...kena gelak la..hua3..ni contoh2 nyer..men amek jer pic n kat google..huhu
TAPI....yg mamat sowang ni lain plak citernyer...org sibuk2 nk kete jadi evo..dia plak nk sibuk2 evo jadi waja..dan apa yag pling x bleh blah skx, ada plak sitcker yg bertulis WAJA 2..haha..lawok2..huhu..x taw motif sbnr mr.X n...korang tgklah apa yg dibuat mamat ni..ak rsa dia x berkemampuan nk memiliki kete waja la kot..haha

Bagi aku, drp send berpuluh ribu utk convert, baik simpan duit tu, beli the real thing. Puas hati.
Image Hosted by ImageShack.us

Di Malaysia dan sebahagian besar negara lain pada hari Ahad minggu kedua bulan Mei setiap tahun diadakan sambutan Hari Ibu. Pada hari ini anak-anak akan meraikan ibu mereka dengan berbagai cara. Tidak kiralah apa yang anda lakukan untuk ibu anda hari ini walaupun sekadar ucapan ringkas pasti menggembirakan ibu anda.
Walaupun begitu perlulah diingat bahawa menghargai ibu bukanlah cukup setakat satu hari sahaja. Sebagai umat Islam kita wajib mentaati dan menghormati ibubapa kita pada setiap masa. Ini boleh dilihat pada Firman Allah, bermaksud: "Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibubapanya" (Surah al Ankabut, ayat 8).

Ini diperkuatkan lagi dengan hadis Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam di mana dalam sebuah riwayat seorang lelaki datang kepada Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam dan bertanya, "Siapakah orang yang paling patut aku berbuat baik?" Jawab baginda, "Ibumu, kemudian ibumu, kemudian ibumu, kemudian bapamu dan selepas itu orang yang paling hampir denganmu dan seterusnya".

Walau di mana atau siapa pun kita ingatan kepada ibu perlulah sentiasa segar dalam ingatan, tidak kiralah samada mereka masih bersama kita atau sudah tiada. Fikirkanlah, kita berada dalam perut ibu selama 9 bulan dan ibu bertarung nyawa semasa melahirkan kita. Jadi layanlah mereka sebaik mungkin, temanilah mereka sekerap yang boleh dan hargai jasa mereka sepanjang masa. Sentiasalah kita mendoakan ibu kita lebih-lebih lagi jika ibu kita sudah meninggal dunia.

HAPPY MOTHER'S DAY
Image Hosted by ImageShack.us

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts