Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

 (meang of dat sign : "malas ke sekolah")

Esok bertolak ke seremban..Praktikum aka praktikal kat skpk seremban selama 2 bulan...sekolah khas tuk murid bermasalah pendengaran...Praktikum kali ni kesinambungan praktikum sem lepas yang memberi peluang kepada guru pelatih mengamalkan pengetahuan, kemahiran dan nilai keguruan secara reflektif dalam situasi sebenar bilik darjah dan sekolah...ye ker??..haha..
Tak sabar nk buli budak2 nih..kah3...n benci di observe oleh pensyarah yg skematik...terbukak lagi lah buku sign language aku yg dah berabuk..huhu...alamat sekolah aku..klu korank nk dtg jenguk, dtg lah..haha
SKPK SEREMBAN (P)
JALAN MUTHU CUMARU
70200 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
Image Hosted by ImageShack.us


Reblog this post [with Zemanta]

Baru balik tgk transformers...ferghh..mmg tip top citer ni....tgk midnight, mesti takk ramai makhluk..but..unexpected, pun penuh jgk!..dapat sit ke-2 depan..mendongak ke kiri gua ckp lu tgk..sakit tengkok..damn!..huhu..but very nice movie in terms of combining humor and action n very well done.. not a dissapointment at all. and much better than the 1st..!
n da graphics....fuhhh....gempak beb!! looks real..camner lah makhluk owang putih tue boleh wat graphic seReal cam tue..nk wat orang lidi pun payah..huhu...respek habis la beb!
n fall in love with dis car..meletops klu dapat..huhu
Image Hosted by ImageShack.us

Ada la sorang mamat ni yang sengau bingau naik ke sebuah bas lalu bertanya kepada pemandu bas tersebut...

“Vang.. vas nih fegi hamfang ke…? ” (bang, bas ni pergi ampang ke?).
Pemandu bas itu berdiam diri. .......


"huang hajaq hehul..!! hohang hanya huat vanghang her!" (kuang hajaq betul..! orang tanya buat bangang jer..!!)
Marah kerana tidak dilayan, lelaki sengau itu pun turun dari bas dan menangis teresak-esak..
Image Hosted by ImageShack.us

Seorang lelaki lain di dalam bas itu tadi pun bertanya kepada pemandu bas itu.
“kenapa ko diam jer tadi? kesian mamat tue…”
Pemandu itu pun menjawab: “Masham mana haya nak hawab…. haya hun hengau hugak.. hhanti hia hata haya hehek hia hulakk!!!……..”

(macam mana saya nak jawab.. saya pun sengau jugak.. nanti dia kata saya ejek dia pulak!!!)…

wakakakakkaa...!!

Ni pulak nak dijadikan cerita...Pengalaman yg sama berlaku pada diriku ketika deal dgn toke kedai wiring kereta yg jgk sengau bingau...haha..

sedang beliau membelek wire dlm kereta...

toke : tefi  hikit, hak hampak...( tepi skit, tak nmpak..)


aku : haa? ape dia??

toke: tefi hikitt, haya hak hampak..(tepi skit saya tak nmpak..)

aku : ooooooooooooo..tefi hikitt....ckp la siang-siang...lu ckp da nk maghrib, tak berapa nk    nampak..haha 


peringatan : 

"hangan fandang hendah fada howang henghau thaw..howang phun hada mahuah hugaak..halau nk hegelak tu helak je laaa..haha"
anda tafsirkanlah sendiri..wakaka
Image Hosted by ImageShack.us

 Kena lagi income tag..dah lama x wat menatang ni..dis time simple..amek yg simple2 je,yg berjela2 x pandang..hua3
been tag by Nad'z :
1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc
2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???
3)tag 10 people
4)titik
REASON :
Ever seen many wallpaper selections, but couldn't choose one..but dis one lah wallpaper yg aku slalu guna....uhu..there are some truly incredible works of dis art..Dari pandangan maksirat, its beautiful and surreal photographs, and of course, some high-resolution space wallpapers make truly feel you are exploring the infinite cosmos...cewahh..kah3..
so beautiful i evenly do not know how to describe it in words...dat my reason..wakaka
Sebenarnyer dah busan tgk wallpaper ni jer memanjang..tgh pikir about changing my wallpaper jap lagi..haha
titik!..
tag dis people:
milimilo
dd
shallot
kimisai
nadiyasensei
Along-along
crescent
farhana
kerul
AND..
Image Hosted by ImageShack.us

cuti lama2 busan pulak..no intrnet cnnection kat umah..gi cc pun cam bankai..lembab slow..myb ribut ari tue la kot..mlm sbelum kenduri ahad lepas ribut pulak dah..kuasa Allah xder saper yg boleh halang..nsb baik x terbang segala mala kanopi..2 pun patah satu..x pasal2 kena gantirugi 3rat....1st time tgk ribut..
cuak tahap petala ke-8..!
but semua brjln lancar..alhamdulillah..nsb bek lah tak ribut masa knduri, klu tak, terbang
ala-ala superman semua jemputan2 yg dtg..wakaka
Right now I am blogging from the side of the road thanks to an unsecured wireless network called "kaw jgn guna wifi aku"...wahaha
 


Image Hosted by ImageShack.us

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts