Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

To travel the world is something we want to do and to make it meaningful, there are things to consider and do. But "duit" is da main problem.biasalah..Money makes the world go round but only when it does..so ape yg boleh skang, go travel around seremban jer bergantung pada duit baki elaun yag tinggal..cuti2 malaysia..huahua..We're going to Hutan Lipur Ulu Bendul, Port Dickson, Muzium Tentera. All dis places is amazingly stunning with refreshing simplicity.

Image Hosted by ImageShack.us

Reblog this post [with Zemanta]

 (SIGN MINGGU INI ---- Bilalah nak habis belajar....)

Alhamdulilah...sepanjang 3 minggu eden prktikum dokek skpk seremban ni sumonyo manis2 belako...yang pahit ado la skit...takat ni tak der jumpa lagi lembaga2 yang menghuni di asrama..ado pun skali bau wangi nak giler pukul 2.00 pagi dgn tetibo jer...awek lalu kot..kah3..
ado lagi baki 5 minggu tuk berbakti kek sek ni...belajo skit2 loghat nogori yang kekadang men merapu jer..haha..tibai...ktrg buek 3 plan beso utk sek....so the nominess are :
1- tuisyen dak asrama(ala kadar jer..haha)
2- Lagu sekolah (Top secret..haha)
3- Perkhemahan unit beruniform (entah jadi entah idak..huu)



Haziq, aku, ama dan tirah samo2 poie mempersembahkan usul membuat lagu sekolah untuk SKPK Seremban ini kepada guru besar..eden toraii..haha..Pn. Madinah suruh ktrg wat apa2 sumbangan tuk sek..so dat da plan..Alhamdulillah..Guru besar setuju degan cadangan ktrg.
Credit goes to WAN SIFU sebagai komposer muda yang berbakat habih yang mencipta lagu ini...Tanpa beliau tiada lah harapan...kah3..lets hear da song n do leave ur comment..tq.






Image Hosted by ImageShack.us

This is my latest ultimate collections of Ferrari. Always been fascinated with the Shell-Ferrari model car collections. Whenever Shell would launch a new set of Ferrari model cars, definitely buy it!

Image Hosted by ImageShack.us
Reblog this post [with Zemanta]

7. 8 .09.selasa
Pn.Madinah dtg ke sekolah secara mengejut..mengejut sampai aku, haziq, akma , athirah terkezut beruk tahap makyeh...kena observe tuk kali pertama..ape2 pun Pn.madinah sporting habis...thumbs up!



main bowling..mmg molek tuk release tension yg dah bertepu kat kapla ni ha lepas di observe....3 game ktrg men..syiok2, yg lagi bertambah syiok, ramai awek yg ada kat pusat boling hari tu..huhu..mmg mental beb, lagi2 cikgu2 yang bujang n berstatus "it's complicated" dlm frnster msing2..kah3
Image Hosted by ImageShack.us

duk asrama..selesa jgk lah asrama..janji free duk sepanjang 2 bulan ni..haha...sekolah ni program bercantum, program pekak dan buta..mmg ramai cikgu cekginya..dan mcm2 jugak lah ragamnya..huhu..

praktikum kali ni  mengajar tahun 6 ,1 dan 2..m'ajar BM,PJK & KH...budak2 kat sini tip top..lebh pick up dari murid sekolah praktikum aku lepas..huh


Rabu. habis sek, keluar dengan cikgu2 men bowling. kat seremban parade..3 guru muda dan 2 guru veteren..mmg sempoi..termasuk GPK koko cikgu Rusdi..kalau guru besar join lagi sempoi gua ckp lu lah..haha..but..plan terbantut,pusat boling tue penuh..dianjak ke mngu depan..so alang2 da sampai, change da plan..pergi karok




biasa lah keluar dengan cikgu-cikgu lama, layan lagu2 lama lah beb, cikgu genearsi muda layan je lah..kah3

Image Hosted by ImageShack.us







Reblog this post [with Zemanta]

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts