Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

Another story to tell about....School trip up to Cameron Highlands..Just for teachers..no students included..For short, We totally enjoyed our stay there..Lets pic do da talking..



Seiring dan sejalan..5 Bujang lapok..




Bee Farm..ni opah segala lebah..
Autobots..Transform!!

  Image Hosted by ImageShack.us

H1N! semakin membimbangkan..ni semua babi punya hal..but di sebaliknya ini semua ujian dari Allah untuk memberi amaran kepada hamba-hambaNya yang leka..so siapa yang belum bertaubat tu cepat-cepatlah buat tobat nasuha..haha..Menurut Doktor yang aku jumpa, makan banyak vitamin C supaya antibodi kita semakin kuat untuk menepis segala mala bakteria babi , itik , beruang dan macam2 lagi..di samping tue korang boleh baca doa ni selepas solat lima waktu. .Doa ni aku dapat dari pihak sekolah..Baca doa ini sebnayak mana yang boleh.

Sekolah hari ni budak-budak ramai yang demam dan semua kena di bawa pergi ke hospital for check up..budak-budak kelas aku semua balik rumah.kebetulan pulak hari ni Pn.Madinah datang obsereve. Budak2 tak der pulak tu, so rembat je la budak-budak dari kelas lain yang tinggal. Pihak sekolah juga mengagihkan topeng kepada semua murid untuk pencegahan H1N1. Macam-mcamlah gaya cara pemakaian topeng. biasa la budak-budak....
Image Hosted by ImageShack.us

5 Ogos 2009 telah berlangsungnya sukan tahunan SKPK Seremban kali yg ke berapa ntah...mmg meriah, lagi meriah bila hujan turun tak henti-henti lebih kurang 20minit..apa-apa pun sukan tetap berjalan selepas hujan..becak beb, budak2 lah mangsa kebecakan padang..becak2 pun, naik seh gak budak2 ni nak menang..budak2 peduli apa, redah jer....
aku dan haziq bertugas sebagai pengurus peserta, sambil2 tue ada gak lah part time jadi penyibuk kepada pegawai-pegawai lain..huhu..overall we enjoyed n dapat tgk bakat-bakat terpendam students skpk seremban..






Image Hosted by ImageShack.us

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts