Just Click

iFollowers

ichat

Kami Blooger!!


Klik sini untuk masuk Blog-Gempaq

Categories

iview

Facebook Badge

Blog Widget by LinkWithin

Muse new album called The Resistance. Muse have some fantastic work, but I think this is their best so far.



No need to take out ur cash to buy it, juz click to download full album. easy..haha. enjoy




Image Hosted by ImageShack.us

Raya tahun ni mmg bermakna..Liverpool menang besar in the Barclay Premier League match against Hull City by 6-1 goals..hah..tak payah duit raya,score bnyk ni pun dah cukup..Fernando Torres scored a hatrick goal for Liverpool to defeat Hull City with 6-1 goal



ignore the sponsor..next year, change to Standard Chartered Bank,liverpool new sponsor..LiverpoolFC no longer "HARAM" to muslim fans

Goal Scorer:
Liverpool:
Torres – 12, 28, 47,
Gerrard- 61,
Babel – 88, 91

Hull City:
Geovanni – 15


Image Hosted by ImageShack.us

Raya almost there, n yesterday katanya mlm Lailatul Qadar, klu betul , i miss dat day coz smlm bantai membuta jer kojenyer..haa..kelas ak have been craving for 'buka puasa bersama-sama' since the Ramadhan started, i guess..hee..so today gi serang restaurant mana ntah..forgot da name..We almost got choked by the visual & aroma of all these foods..25 hengget 1 kepala maa..
Our goodies were :nasi goreng,nasi putih, daging msk kicap, ayam kari, kuih muih,air sirap tropikana wakenabeb dan mcm2 lagi. 
We even asked our tutor en.Razak to follow us because he talks food too (hope beliau tidak mmbca entry ini..haha)
everyone got their hands on everything they saw... a bit of these and a bit of those.. oh my, like a scene of a kids in damn hungry!..kah3


Here we are...
'Happy Berbuka Puasa' you guys!
Image Hosted by ImageShack.us


A Yossi Benayoun hat-trick inspired a dominant Liverpool to a comfortable victory over Burnley at Anfield.The Reds comfortably demolished newcomers Burnley 4-0


Image Hosted by ImageShack.us

Sesi fotografi dijalankan dis morning..agak lotih berjalan dari blok Pk ke blok Tesl...jauh bebenor nk tgkp gambo pun..mklumlah blok tesl jer lah blok yg paling gempak kat IPik..huu...hari ni hari yg panas kerana terpakasa memakai baju kot..

Image Hosted by ImageShack.us

Praktikum sudah pun tamat..rasa sekejap walaupun 2 bulan berlalu..dah start kuliah dan start juga puasa..geng2 bas sekolah gi melepak di Oldtown berbuka pose bersama-sama. Buat refleksi praktikum yg menarik untuk di dengar..biasanya benda yg berunsur ngumpat mmg syiok didengar..itu lah yg menceriakan keadaan..disebabkan itu, kami terlepas semayang terawih bersama imam masjid Azubair..haha

Selamat menyambut Bulan Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua blogger yang beragama islam
Image Hosted by ImageShack.us

CO'arts | Official Logo

Yahoo!!

iCo'arts

iCo'arts